648 916 502

Cridar per a qualsevol dubte

Un dels bons propòsits per aquest 2023 era que els nostres infants i adolescents gaudissin d’unes Colònies i campaments. Les colònies i campaments ofereixen l’oportunitat de sortir del seu entorn urbà, sovint precari i viure una experiència inoblidable de relació entre companys, amics i amigues, descobrir la natura i ser sensible de la seva força, la seva bellesa.. viure sense necessitar gaire coses i prendre consciència de tot el que poden fer amb els companys. És també un moment de relació i coneixement dels educadors molt especial.
Compte IBAN: ES11 2100 0617 7802 0010 4061

Per aconseguir els reptes, ens cal que els nostres entorns siguin sensibles a la precarietat i dificultat de moltes famílies que voldrien poder donar als seus fills i filles el millor i la seva realitat no els permet fer-ho. La nostra Fundació vol ajudar i col·laborar per a que els infants i joves visquin oportunitats que els ajudin a créixer i viure experiències enriquidores.

I et fem una proposta! Pensa en 5 persones estratègiques, amigues.. que per motius diversos, es poguessin afegir a la Campanya d’estiu del CEL i els envia aquesta informació.

NEWSLETTER

Subscrigui’s al butlletí oficial de la fundació i mantingui’s al dia de tota la informació sobre les activitats que realitzem en el CEL.

    Xarxes socials