SIGUES ORGANITZACIÓ COMUNITÀRIA

 

Implanta la teva Responsabilitat Social Corporativa (REC) amb el CEL! 

Hi ha moltes empreses i altres institucions privades que tenen clar la seva RSC, però no sabem com portar-la a terme, o amb qui fer-ho. La Fundació CEL pot ser la entitat sense afany de lucre col·laboradora de la teva empresa en la pràctica de la RSC. 

Com pot col·laborar una empresa amb el CEL? 

 • Fent donacions en espècie. Material informàtic, escolar, esportiu o, fins i tot, mobiliari que les empreses canvien perquè ja s’ha amortitzat… Quines empreses ja hi col·laboren? Quadis, Damm, etc.  
 • Prestant serveis que normalment el CEL contractaria, però que per a una empresa no impliquen una gran inversió: realització de manteniment d’instal·lacions, oferint formació,  implantació de processos de qualitat, supervisió de tasques, auditories internes… 
 • Realitzant voluntariat corporatiu. Creiem en el voluntariat com a eina de sensibilització i transformació de la societat. És per això que l’empresa pot oferir temps del seu personal (dins o fora de la jornada laboral del mateix) en els diferents projectes del CEL. 
 • Fent una donació econòmica, puntual o continuada. D’acord a la modificació de la Llei 49/2002 d’Incentius Fiscals al Mecenatge, que va entrar en vigor l’1 de gener del 2015, us podreu beneficiar dels següents beneficis fiscals per les vostres donacions a la Fundació CEL.
    • Com a empresa podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 35%.
    • En el cas que la vostra contribució com a empresa hagi estat constant en els tres darrers anys fiscals (amb un import superior a 150€), podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 40% de l’aportació que hagueu fet a la nostra Fundació.