La Fundació CEL engega la campanya de donacions #BonsPropòsits per posar en marxa 3 espais de cura el 2023

Necessiten 10.000€ abans del 19 de febrer!

Després de 25 anys d’esforç, amb 3 Centres Oberts i 2 serveis de reforç educatiu en els quals s’atén a més de 210 joves a l’any, la Fundació CEL ha esdevingut una peça clau en el benestar social dels barris de Sant Andreu de Palomar, Bon Pastor i la Sagrera, a més a més d’un nexe d’unió entre les diverses comunitats parroquials de l’arxiprestat de Sant Andreu. Ara volem fer un pas més i dissenyar tres projectes que posen, una vegada més, els infants amb dificultats socioeconòmiques al centre, alhora que atiar el compromís de tota la comunitat amb ells i elles.

ELS PROJECTES

1. Una Sala Multisensorial. De vegades els records, la convivència o simplement el nostre món interior ens abrumen i desborden les nostres emocions. Quan passa, és molt agradable tenir un espai de seguretat on resguardar-nos de l’exterior i poder reconnectar amb la nostra necessitat. La Sala Multisensorial vol que els infants del CEL, en moments de neguit, puguin aïllar-se i recuperar la seva calma a través de l’atenció plena amb els cinc sentits.

2. Espai de Criança. Criar un infant és un dels reptes més vertiginosos. Ens hi posem sense coneixements i sense recursos, fent-ho el millor que podem amb allò que tenim. Les famílies del CEL sovint es troben amb un seguit d’obstacles afegits que acomplexen aquest repte. És per això que volem adequar un espai on poder treballar amb els pares i mares d’infants de 0 a 3 anys la criança dels seus fills i filles. Explorar dubtes i propostes, fer una comunitat on compartir experiències i rebre suport en aquesta tasca.

3. Colònies d’Estiu. La ciutat és plena d’inputs i de ciment, i de tant en tant sortir d’ella i desplaçar-se cap a la naturalesa ens obre noves mirades de nosaltres mateixos i de l’entorn que ens envolta, i ens permet anar a un altre ritme més adient per reflexionar i digerir. Un any més, volem preparar unes colònies d’estiu memorables on els infants i adolescents puguin connectar amb la natura i amb tot el que aquesta els aporta.

Propòsits pretits que junts fan comunitat

Transferència bancària a ES11 2100 0617 7802 0010 4061
Bizum a codi 06516

LA FUNDACIÓ

El CEL és una organització que s’obre a la comunitat amb entusiasme i ganes de retornar allò que rep del territori. És una entitat que, a través de l’escolta activa de les persones que acompanya i de la comunitat que l’envolta, s’arrela i creix amb fortalesa. Posem la persona al centre de les nostres accions, i l’acompanyem des de la proximitat. Avui en dia, en una societat accelerada que no troba temps per dialogar entre les veïnes, des del CEL apostem per teixir comunitat i donar valor als barris que ho viuen des d’aquí.

Així doncs, fins al 19 de febrer estarà en marxa una campanya que permetrà enxarxar persones i organitzacions per fer una comunitat plural i conscient que doni suport als infants del CEL. Les donacions es podran fer a la pàgina web www.fundaciocel.org/dona, i es podran desgravar fins a un 80% en la propera declaració de la renda.

A propòsit del CEL, siguem comunitat.

#BonsPropòsits amb el CEL

DONAR TÉ RECOMPENSA

A més a més de saber que la teva aportació farà possible els Bons Propòsits del CEL, pots triar rebre un detall en senyal d’agraïment de la Fundació.

Aportant 25€

  • Opció 1: 1 tassa
  • Opció 2: 1 bossa

Aportant 50€

  • 1 tassa i 1 bossa

Aportant 75€

  • Opció 1: Entrada x2 al Taller “Parlar amb adolescents” (Impartit per Elena Ramírez, terapeuta d’adolescents)
  • Opció 2: Pack 2 tasses i 2 bosses

Aportant 150€

  • 1 tassa o bossa + Entrada x2 al Taller “Parlar amb adolescents”

COL·LABORA AMB EL CEL

Amb una petita aportació pots ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida i vetllar per la igualtat d’oportunitats.

SIGUES ORGANITZACIÓ COMUNITÀRIA

Les empreses i entitats també poden col·laborar amb aportacions puntuals o regulars

 

També pots donar

fent una transferència bancària a

ES11 2100 0617 7802 0010 4061

mitjançant Bizum al

codi: 06516

En cas de voler el comprovant de l’operació, envia’ns les teves dades personals (nom, cognoms, NIF, email i mòbil) a admin@fundaciocel.org

TENS DUBTES?

TRUCA’NS

933 149 401

HORARIS D’OBERTURA:
DE 9:00 A 20:00

Estigue’s al dia de tot el que passi al cel.

Subscriu-te al butlletí!